Brand 2025: an edition of successes and novelties for Euroverde

Si è da poco conclusa la ventunesima edizione di Brand by BolognaFiere 2025, held on January 15 and 16, confirming it as an important event for the world of large-scale distribution. This year's event welcomed more than 23,000 visitors and 1,300 exhibitors, marking a further increase over last year's edition (+15%) and thus reinforcing its role as a benchmark for MDD.

Also Euroverde Agricultural Society ha rinnovato la sua partecipazione a questo evento, insieme ad Altamura OP, consolidando rapporti con realtà italiane e internazionali e cogliendo l’occasione per presentare importanti novità di prodotto: the new line of Ramen, declined in three recipes designed to meet the needs of consumers.

Una speciale novità: i Ramen firmati Bontà di Stagione

Una nuova linea che con i suoi sapori è pronta a far viaggiare in Giappone. Un’ulteriore evoluzione dell’offerta di Bontà di Stagione, sempre attenta a unire innovazione e qualità, puntando su ricette capaci di rispondere alle nuove tendenze del mercato.

 

Ramen with Vegetables and Vegetable Nuggets

A flavor-packed dish that combines quality noodles with fresh vegetables and tasty vegetable nuggets-the perfect offering for those seeking a convenient and nutritious meal.

Ramen with Vegetables, Lentils and Tofu
Un’opzione proteica e bilanciata, ideale per i consumatori più attenti al benessere e alle tendenze alimentari vegane.

Ramen with Vegetables and Shitake Mushrooms
A recipe that enhances the flavors of the Eastern tradition thanks to the present of Shitake mushrooms, known for their intense taste and properties.

Ramen Bontà di Stagione

Brand 2025: a unique event

L’edizione di quest’anno si è confermata un’opportunità fondamentale per creare sinergie e dialogare con i principali attori del settore. Euroverde ha sfruttato appieno questa occasione per far conoscere l’impegno nella valorizzazione delle materie prime e nella realizzazione di ricette pronte, fresche e pratiche.
It was also an opportunity for people to try the products: chefs Marco Montanari and Walter Gallo prepared tasty recipes for visitors to the booth.

Another important step for Bontà di Stagione as it pursues its mission to bring products to the table that combine tradition and innovation.

 

Vuoi rivivere i momenti più belli dell’evento? Scopri il video sui nostri canali social:

© 2023 - Euroverde Società Agricola S.r.l. - Via Quinzano, 1 - 25020 Azzano Mella (BS) Italy - Tel. +39 030 9747113 - Fax. +39 030 9749156 - P.IVA 03373910177 - REA: 366732 - Design by RBA design